Surffestivals en afstuderen

In de zomer van 2012 heeft Kine zich opgesloten op haar studentenkamer met maar een doel: afstuderen! Door alle optredens met Maartje & Kine is het daar al een jaar niet van gekomen en nu gaat het toch gebeuren! De viool en ukelele liggen eenzaam in de kast en haar bril draait overuren. De enige hapjes buitenlucht heeft ze gekregen op deĀ  surffestivals, MadNes (Ameland) en Woodstock (Scheveningen). Vooral onze basbalalaika Senor Nacho had erg naar zijn zin in het zand.

Maartje heeft ondertussen de vakantie van haar leven gehad. Accordeon spelen voor dolfijnen tijdens zeiltochten op zee, jodelen op de bergtoppen en zonsondergangen op het strand van de Franse kust…

Nog een paar weken, dan zijn Maartje & Kine weer helemaal terug! Dan gaan de studieboeken en het diploma de kast in en springen de instrumenten weer uit hun koffers. Maar voor nu nog even: Studeren!!

« Terug naar Berichten