NIEUWE SHOW: SPEELBEESTEN

***We proudly present: onze nieuwe voorstelling “SPEELBEESTEN”!***

Door de huidige omstandigheden spelen we onze voorstelling “Hoge Noot” vanaf januari 2021 weer in alle theaters. Maar we hebben niet stilgezeten!

Waar anderen tijdens de lockdown gingen trainen voor de triatlon, hun kelder opruimden of begonnen aan een studie Mandarijn voor Beginners hebben wij ook gedaan wat we al veel te lang wilden maar nooit deden. We hebben een hele serie nieuwe nummers geschreven over alle onderwerpen waar we ons nooit aan durfden te wagen. Die hebben we verzameld in een nieuwe voorstelling: SPEELBEESTEN. We klimmen met een rijke verzameling nieuwe nummers de bĂŒhne op. Het publiek is onderdeel van een gewaagd experiment: nieuwe nummers zien het levenslicht, andere vallen af. Omdat we als ware ‘Speelbeesten’ niks liever willen dan het theaterdoek weer aan flarden zingen.

Deze show spelen we voor kleine en grote groepen, in theaters en foyers, volledig coronaproof. Vanaf nu te boeken dus houd onze speellijst in de gaten!

(Eerste show aanstaande vrijdag in DNK – De Nieuwe Kolk in Assen!)

Fotocredits voor de ongeëvenaarde Anne van Zantwijk, visagie door wonderbaarlijke Sharon van CAVANTGARDES, outfits van de one and only Sabine Staartjes.

« Terug naar Berichten