Gratis Deurmatconcerten voor Binnenblijvers

Binnenkort trekken we door het land met zeventig Deurmatconcerten voor Binnenblijvers! Voor de thuisblijvers, die dagelijks tegen dezelfde witte muur aankijken. Voor de thuiswerkers, die inmiddels al ruim een jaar video-callen in colbert en pyjamabroek. Het zijn monotone dagen zonder collega’s of vrienden, zonder praatjes bij de koffiemachine of wedstrijdjes aan de tafeltennistafel. De thuiswerker is een expert geworden in Zoom en Teams, maar snakt naar menselijk contact. Zelfs bij de meest positieve mensen zakt de moed in de schoenen. Met de Deurmatconcerten voor Binnenblijvers willen we de leegte en eenzaamheid die ontstaan is bij de thuisblijver opvullen, juist op plekken waar je dit het minst verwacht en waar de behoefte groot is. Daarom cruisen we door het land in onze rijkelijk versierde tourbus om zoveel mogelijk thuisblijvers  te verrassen met kleine deurmatconcerten. We trekken de achterklep open en spelen!  In Vinexwijken, op voetbalvelden en voor de deur van appartementencomplexen. Ken jij een thuiswerker, thuisblijver of binnenzitter die na een lang corona-jaar een gratis deurmatconcert van ons verdient? Laat ons weten waarom en geef ze hier op!

« Terug naar Berichten