GRATIS MIRRE, WIEROOK EN GOUD

Onze december-tournee werd gecancelled door de corona-maatregelen. In plaats daarvan geven we in alle steden waar we langs zouden komen speciale pop-up kerstconcerten vanuit onze in stijl versierde tourbus. Mensen die het goed kunnen gebruiken worden op de speeldag verrast met ‘Gratis Mirre, Wierook en Goud’, een privé voorstelling vol ‘julehygge: typische Noorse kerstgezelligheid.

De speellocaties variëren van daklozencentrum tot GGZ-instelling en van voedselbank tot vluchtelingenopvang. Vanuit onze kerstbus brengen we een overdosis kerstgevoel in 17 minuten, met glühwein, koekjes en kerstmuziek. Iedereen verlangt naar saamhorigheid en verbondenheid, zeker rond de kerstdagen. Wij willen licht, plezier en troost brengen aan mensen die het goed kunnen gebruiken. Uiteraard zijn alle kerstconcerten volledig coronaproof: buiten, voor kleine groepen en met 1,5 meter afstand.

Doe een donatie

Genoten van het optreden? Doe een donatie, elk bedrag mag!

« Terug naar Berichten