KERSTGROET

Lieve allemaal,

Wat een geluk, precies voor de lockdown waren we klaar met onze serie kerstconcerten. Daarna speelden we nog een matinee in Stadsgehoorzaal Vlaardingen, en toen was het bijna vakantie. We danken jullie ontzettend voor jullie steun en lieve berichten in dit bizarre jaar. Dankzij jullie hebben we 2021 kunnen vullen met bijzondere en waazinnige projecten.

We begonnen het jaar met de NTR-documentaire “Maartje en Kine Buigen Niet”, die werd opgenomen in Noorwegen. Daarna verrasten we vele mensen met Deurmatconcerten, schreven en speelden we de voorstelling Speelbeesten II en gingen we met onze kersbus langs allerlei groepen mensen die wel wat extra kerst konden gebruiken.

We wensen jullie heel fijne feestdagen met jullie dierbaren, en een liefdevol en gezond 2022. Om een beetje in de stemming te komen, hier onze kerstwens uit de adventskalender van De Kleine Komedie.

Heel veel liefs,
Maartje en Kine

« Terug naar Berichten