KOREN GEZOCHT

Voor onze gloednieuwe midwintershow SNEEUWBEESTEN zoeken wij koren die met ons willen optreden. We hebben al Mannenkoor Karrenspoor aan de haak geslagen, nu jij nog!

Zing jij in een koor en hebben jullie zin om deze winter een paar nummers met ons mee te zingen als we in jouw stad spelen? Of ken jij een koor wat hier perfect geschikt voor is? Stuur ons een berichtje of mail naar contact@maartjeenkine.nl met als onderwerp ‘Koor in [naam van jouw stad]’, dan nemen wij contact met je op!

Wij zoeken nog koren in de volgende steden:

AMERSFOORT | AMSTERDAM | APELDOORN | ARNHEM | BERGEIJK |CUIJK | DELFT | DEN HAAG | GOES | GOUDA | GRONINGEN | HEILOO | HELMOND | HOOFDDORP | HOORN | HOUTEN | LEIDEN | LOCHEM | OLDENZAAL | OOSTERHOUT | PANNINGEN | RAALTE | RIJSWIJK | ROERMOND | ROOSENDAAL | ROTTERDAM | SCHIEDAM | SPIJKENISSE | UTRECHT | VEENDAM | VEGHEL | VELDHOVEN | WAGENINGEN | WEERT | ZAANDAM | ZEIST | ZEVENHUIZEN| ZOETERMEER | ZWOLLE

« Terug naar Berichten