Koren gezocht

** πŠπŽπ‘π„π π†π„π™πŽπ‚π‡π“!** Voor onze midwintershow SNEEUWBEESTEN zoeken wij koren die met ons willen optreden. Vorig jaar brachten 43 fantastische koren de voorstelling tot een ongekend hoogtepunt! Zing jij in een koor en hebben jullie zin om deze winter drie nummers met ons mee te zingen als we in jouw stad spelen? Of ken jij een koor wat hier perfect geschikt voor is? Stuur ons een berichtje of mail naar productie@maartjeenkine.nl met als onderwerp β€˜Koor in [jouw stad]’ en wat informatie over jouw koor, dan nemen wij contact met je op!

We zoeken nog koren in de volgende steden:

ALKMAAR | AMSTERDAM | ARNHEM | BARNEVELD | BEVERWIJK | CAPELLE A/D IJSSEL | DELFT | DEURNE | DEVENTER | DORDRECHT | DRACHTEN | EDE | EMMELOORD | ETTEN-LEUR | HAARLEM | HOOGEVEEN | HOOGEZAND | KERKRADE | LEEUWARDEN | OSS | UDEN

« Terug naar Berichten