In de pers

Over de vorige theatervoorstelling “Vreemd Folk”:

“Muzikaal, hilarisch en onvergetelijk. Het spelplezier, de zuivere zanglijnen, de originele invalshoeken, de variatie in muziekstijlen [..], er valt veel te genieten bij dit talentvolle duo.”
**** Leeuwarder Courant

“Briljant is hun Pandalied wanneer ze bang zijn – net zoals het geval zou zijn met panda’s – dat hun kieskeurigheid ze uiteindelijk met lege handen achterlaat. [..] Die openheid van zaken is één van de grootste kwaliteiten van de voorstelling.”
**** Theaterkrant

“Of het nu over mannen met issues of het snelste dranklied ter wereld gaat: de hilarische teksten zorgen ervoor dat niet lachen onmogelijk is.”
**** CultuurBewust

Over het optreden in Comedyclub Katendrecht op Nederland 2:

“En niet te vergeten het damesduo Maartje & Kine, dat het voor elkaar kreeg een lied over het wereldleed van IS en Gaza te laten uitmonden in smartelijkheden die er voor een artiest pas écht toe doen, zoals je technicus zien overlopen naar Tineke Schouten. Verrassend tragikomisch.”
Trouw

Over vorige shows:

“Hier staan twee dames die nergens bang voor zijn. Niet om harde noten te kraken, niet voor gemene tackles op de enkels. De combinatie Noorwegen-Houten neemt nergens een blad voor de mond en is op een hele fijne manier actueel.”
Juryrapport Amsterdams Kleinkunst Festival

“De combinatie van stalen blikken en hilarische teksten zorgt er telkens voor dat het publiek krom ligt van het lachen.”
Cultuurbewust