Nieuws

Premiere in Delft!

Wow wat een fijne premiere! Dank jullie wel Theater de Veste en iedereen die is komen kijken! ❤️❤️❤️
Foto: Jaap Reedijk

Volgspot radio 5

Afgelopen maandag hadden we ons langste radiointerview ooit: een uur en een kwartier bij Volgspot. We vertelden over onze première aanstaande donderdag in Theater de Veste in Delft en ons debuutalbum “Attacca!”. En onze nummers zijn gedraaid op de radio! Hoera! Luister het hier terug!

album out now

We hebben een CD!! Ons debuutalbum ‘Attacca’ wordt gelanceerd op onze première aanstaande donderdag in Delft. Met de mooiste, grappigste en gekste nummers van de afgelopen drie shows.

De fantastische vormgeving kwam uit de magische handen van Hans Schuttenbeld. Eeuwige dank aan Bas voor je mixskills en iedereen die ons hierbij geholpen heeft.

Bestel alvast een gesigneerd explemplaar op www.maartjeenkine.nl/webshop!

Groninger Rhapsody bij GIJS 2.0

Het heeft gewerkt! Zojuist zongen we The Groninger Rhapsody live op radio 2 bij Gijs 2.0. Luister het item hier terug!

Vreemd Folk 101TV

Onze eerste voorstelling ‘Vreemd Folk’ wordt woensdagavond 17 januari om 20.30 uitgezonden op 101TV. Tune in voor een muzikale comedyshow over onze eerste jaren als achtergrondmuzikant op een cruiseship!

Code rood in Groningen

Alweer een aardbeving in Groningen. Hier ons protestlied voor alle Groningers

Vrolijk kerstfeest!

We wensen jullie allemaal een ontzettend fijn kerstfeest toe! Als je je afvraagt waarom het altijd tegenzit met kerst: we leggen het hier haarfijn uit!

Try-outs Vibrato

Tot februari zijn we aan het try-outen met met onze nieuwe voorstelling ‘Vibrato’. En dat is nu al heel erg leuk! We hebben ontzettend veel zin in deze nieuwe, ultramuzikale show. Nodig je buurvrouw uit en kom langs voor art in the making!