Nieuws

CONCERT AT SEA

Concert at sea! Je was fantastisch!
(foto door Jaap Reedijk)

Vreemd Folk op NPO3

Gisteravond was onze eerste show Vreemd Folk op NPO3. Wil je ‘m terugzien kijk dan op uitzending gemist. Gratis en voor niets!

CONCERT AT SEA en LOWLANDS

We spelen deze zomer onder andere op Lowlands in de Juliet (whoop whoop), op Concert at Sea en Zomer op het Plein in Alkmaar. Ook houden we een zomerstop, dus in juli en augustus zijn we even niet te horen op radio 2. Na de vakantie zijn we terug met onze columns bij Gijs 2.0 en in het theater met onze nieuwe show Vibrato! Kijk voor alle data op de speellijst dan zien we je dansend in de Alpha of in een theater in het land!

Nieuwe show! Vibrato!

Nieuwe show, nieuwe foto! Trots op de miraculeuze fotograaf Corné van der Stelt en de visagie van CAVANTGARDES.
Schrijf je in voor onze onvolprezen NIEUWSBRIEF en krijg een bericht wanneer we bij jou in de buurt zijn met onze nieuwe voorstelling ‘Vibrato!’. De speellijst komt binnenkort online op deze website.

Maartje & Kine voor een gigantische speaker

Tweewekelijks column Gijs 2.0

Zoals jullie al langs zagen komen kwamen we de laatste tijd vaak langs bij Gijs Staverman op Radio 2. We zullen vanaf nu iedere twee weken langskomen met een column over de komende week en daar hebben we heel veel zin in! Check in op maandag rond 13.45 op radio 2 of luister ze terug op onze Facebook-pagina!

Noorwegen en Gijs 2.0

Na een lange intensieve tour zijn we naar Kiel gereden. Met de fantastische mensen van de Colorline zijn we meegevaren naar Oslo (aanrader voor iedereen die naar Noorwegen gaat: neem de boot!), en doorgereden naar Pippi Langkausdorp Røros. We hebben gelanglauft en Noorse folkmuziek gespeeld in kleine schuurtjes. Terug in Nederland maakten we een nieuwe lied voor Gijs 2.0. We zijn weer los dus houdt onze speellijst in de gaten voor de nieuwe tour Vibrato!

Gijs 2.0 – Daar kijk ik naar uit!

Afgelopen week waren we te gast bij Gijs Staverman op radio 2. We zongen daar met een gloednieuw nummer de nieuwe week tegemoet, en dat gaan we vaker doen! Luister het nummer op Facebook terug.

Laat Groningen niet zakken!

Deze week voeren we samen met o.a. Freek de Jonge en zijn vrouw Hella, Jan Mulder, Bert Visscher, het koor Noorderlicht en de cameramannen van de Van actie voor de aardbevingsgebieden in Groningen. We spelen op verschillende plekken in de provincie Groningen om aandacht te vragen voor de problematiek. Check de actie op laatgroningennietzakken.nl uit!